Oynayalım-Eğlenelim-Öğrenelim e-Twinning Projemiz Başlıyor

Okulumuz Fen bilimleri öğretmeni Özlem Gökşen ve  7C/7D sınıfı öğrencilerinin katılımıyla oynayalım-eğlenelim -ögrenelim projesi başlıyor.

Projenin Amacı:Sıradan yöntemlerin dışında, dijital ve diğer eğlenceli oyunları Fen Bilimleri dersindeki kazanımlara uyarlayarak dersleri öğrenci merkezli ve eğlenceli bir hale getirmek. Öğrenciler derslerde hem oyunları hazırlarken hem de oynarken aktif olacaklardır.Öğrenciler sosyalleşme,takım halinde çalışma,yaratıcı düşünme ve öz güvenli olma gibi birçok beceri kazanacaktır.Projede fen bilimleri dersinde jenga,tabu,çarkıfelek gibi oyunların dışında web2.0 araçlarıyla öğrencilerin hazırlamış olduğu oyunlar da yer alacaktır.

Projenin ilk çalışmalarından olan proje logosunun seçilmesi için ögrencilerimiz farklı logolar hazırlamıştır.Bu logolar arasında  7/D sınıfı öğrencilerimizden İlknur Altun'un hazırladığı logo anket sonucuna göre 1. seçilmiştir.Kendisini tebrik ediyoruz.

15.10.2021 163

15-10-202115-10-2021